COLPS

«COLPS» Exposición escultórica de CRISTIAN GIL

  • Interacción de danza de EVA BERTOMEU e instalación de esculturas de CRISTIAN GIL
  • DEL 16 AL 27 DE NOVIEMBRE 2020
  • INSTITUTO MUNICIPAL DE CULTURA DE MELIANA, VALENCIA

Vídeodansa «Colps»

Cristian Gil ens presenta l’exposició “Colps” que podeu visitar des del 16 fins el 27 de novembre. Ens explica la nova etapa creativa a partir d’un element com les birles, que el trobareu a la planta baixa de la sala d’exposicions de l’IMC elaborats a partir de molts materials diferents: fusta, resina, acer… Element que ha investigat i treballat a partir del concepte de Resiliència, motor conductor de tota la seua obra i de la seua vida. I ho fa amb una netedat, una convicció i una naturalitat que fa que les seues explicacions siguen tota una lliçó de vida.

Eva Bertomeu, EBC Danza – EVA BERTOMEU CIA. DANZA és una ballarina valenciana de llarga trajectòria, professora, coreògrafa i directora de la seua pròpia companyia. Una ballarina amb una personalitat artística marcada per un rigorós treball, de moviment elegant, net i tècnicament impecable. A Eva li proposarem que creara una peça coreogràfica a partir de l’obra escultòrica de Cristian Gil, i ací en teniu el resultat. No podíem haver triat millor. Eva ha sabut captar l’esperit del treball de Cristian, amb una magnífica transició del naixement, al negre i després al blanc, del dolor a l’esperança i a la vida. Una magnífica fusió de dos arts, l’escultura i la dansa. Estes propostes que ens agrada mostrar-vos i que les pogueu vivenciar. Aquest treball s’haguera mostrat en l’acte d’inauguració, que no hem pogut celebrar per la situació sanitària en que ens trobem, però que teniu projectat en la sala d’exposicions, com a peça artística i creativa que és. No deixeu de disfrutar-la.

Més informació a https://www.imcmeliana.com

#CulturaSegura#CulturaMeliana#InfoCultura#EvaBertomeu#InfoIMC#IMCMeliana#Exposicio#Expo#Art#Escultura#ArtsPlastiques#Meliana#HortaNord#CristianGil